loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het verhaal van Bruijns Auto

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende (dealer)bedrijven in de automotive, vonden we het tijd voor een volgende stap. Een stap waardoor we onze klanten op een eigen en betere manier van dienst kunnen zijn. Waardoor we onze kernwaarden duidelijker naar voren kunnen laten komen. Die volgende stap was een eigen onderneming in de automotive.

Voor veel klanten is hun auto ongekend belangrijk, daarom moeten ze Bruijns Auto altijd kunnen bereiken. Om die reden zijn we 24/7 bereikbaar en hoeven klanten geen automatische voicemail te verwachten na ‘sluitingstijd’.

Content Image 1

Snelle en goede service

De focus ligt tijdens het in- en verkopen van auto’s op de jonge Duitse markt. Daarnaast worden er diverse merken aangeboden om het geheel te completeren. Hier hebben we bewust voor gekozen, iedereen moet zich namelijk welkom voelen. Zodra je binnenstapt, willen we dat je jezelf in een prettige omgeving waant waarin niets te gek is. Dat moet het gevoel zijn dat je krijgt, ongeacht voor welke auto je komt.

Contact onderhouden, snelle en vooral goede service, daar draait het om bij Bruijns Auto. De langdurige relatie aangaan met klanten, we weten dat we op die manier de meeste waarde kunnen leveren. Dat is de achterliggende gedachte.

Geen twijfel, honderd procent zekerheid. Genieten van iedere kilometer en vertrouwen hebben in je auto. Daarom verwelkomen we je graag bij Bruijns Auto.

9

,7

Klanttevredenheid

30

Auto’s op voorraad

Morgen Internet – Zorgeloos Light website